Tarinamme Heinin sanoin

Siirryin golfopettajaksi Tuusulan Golfklubille vuonna 2003 ja samana vuonna tapasin Iiron ensimmäisen kerran. Iiro oli 15-vuotias ja pelasi tuolloin nuorten maajoukkueessa. Iiro oli yksi Suomen huippulupauksista. Enimmäkseen Iiro treenasi ja pelasi ulkomailla, mutta harjoitteli intensiivisesti Tuusulassa aina kun oli maisemissa. Iiron intohimo ja palo golfiin painui mieleeni.

 

Paremmin tutustuimme, kun valmensin ensimmäisen kansainvälisen kilpailuni Young Mastersissa Itävallan Murhof Golf & Country Clubilla, jossa myös Iiro oli mukana edustamassa Suomea. Kilpailu on Euroopan alle 16-vuotiaiden mestaruuskilpailu ja mukana on kaikkien maiden parhaat. Rory McIlroy oli muuten myös mukana edustamassa maataan ja sijoittui tuolloin kolmanneksi. Iiro sijoittui muistaakseni 10 sijalle - ja oli jossain määrin pettynyt. Hyvä kisa se oli silti kaiken kaikkiaan. Iiro osoitti minulle jo tuolloin sitkeyttä ja periksiantamattomuutta. Iirosta huokui menestyksen nälkä ja itsevarmuus omaan tekemiseen.

 

Parin vuoden päästä saavutimme seuran kanssa juniorien joukkue-SM kultaa, minkä ei pitänyt olla mahdollista pienelle tuusulalaiselle seuralle. Iiro oli joukkueen johtotähti kansainvälisen tason pelaajana ja näytti esimerkkiä rohkealla ja itsevarmalla, ”kaikki on mahdollista” -tyylillään.  Se on Iirolle hyvin luontaista eikä siinä ole mitään teennäistä. Toki koko joukkue teki upean työn ja kaikki onnistuivat. Ai että, miten ylpeä olin tuosta joukkueesta muuten. Iiron ura päättyi loukkaantumisiin ja haaveet ammattilaisgolfarin urasta saivat jäädä. Tilalle tuli kauppatieteen opinnot ja lopulta ura digitaalisen markkinoinnin parissa.

 

Iiro on puolisoni Arin läheinen ystävä - entinen treenikaveri ja nykyään vähän niin kuin veli. Siten olemme pysyneet tekemisissä kaikki nämä vuodet ja onhan Iiro poikamme kummisetäkin. Kymmenisen vuotta sitten Iiron ja Salla olivat luonamme viettämässä iltaa, jolloin Iiro kertoi ideastaan golfopetuksen uudistamisesta. Hän oli tekemässä projektia opintoihin liittyvään kurssiin ja oli kehittänyt ajatuksen golfin online-valmennuksesta. Idea kuulosti erinomaiselta ja spekuloimme sen mahdollisuuksia pitkään iltaan. Siinä vaiheessa en ollut vielä valmis uudelle aluevaltaukselle. Oma urani opettajana oli vielä kehitysvaiheessa ja halusin panostaa opetustaitojeni kehittämiseen. Aika ei ollut silloin oikea.

 

Mutta sitten se aika tuli. Koronakeväänä kalenterini tyhjentyi hetkellisesti ja uuden kehittäminen tuntui hyvältä idealta. Ja siitä se idean toimeenpano sitten lähti. Meitä yhdistää Iiron kanssa halu luoda uutta ja intohimo tekemäämme asiaa kohtaan. Nyt intohimomme on ollut suunnitella uudenlainen tapa harjoitella golfia - riippumatta ajasta ja paikasta. Kurssit suunnitellaan ja toteutetaan huolella ja se on lupauksemme numero yksi. Tarjoamme kursseja, joiden avulla treenaaminen todella onnistuu kotoa käsin, ilman henkilökohtaista opettajaa - ja näin teemme oppimisen mahdolliseksi kaikille.  Ja kaiken tämän teemme Iiron johdolla sillä samalla intensiteetillä ja palolla, mikä Iirolla on pienestä asti ollut golfiin. Kuten minullakin.

 

Tässä vaiheessa olemme julkaisseet kolme eri tasoista kurssia ja lisää on tulossa. Suunnitteilla on kursseja eri osa-alueille, kuten puttiin, lähipeliin, peliin ja fyysiseen valmennukseen. Miksei golfia tukevaan pilates-tyyppiseen valmennuskokonaisuuteenkin? Vain taivas on rajana ja sitä tavoittelemme. Meille saa muuten vinkata ideoita ja toiveita mahdollisista sisällöistä.

 

Olemme tästä kaikesta todella innoissamme. Tavoitteenamme on luoda sivusto, josta löytyy kaikki tärkeimmät tekijät golfin oppimiseen. Tavoitteenamme on tehdä golfin oppimisesta mahdollisimman helppoa kaikille. Se onnistuu, kun tärkein ja paras tieto on helposti saatavilla yhdestä paikasta.

 

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kehittymään golfissa ja golfin kautta kanssamme Jeah-verkkokursseillamme.

Mistä verkkokurssista sinä olisit kiinnostunut?

Teemme digitaalisia tuotteita helpottaaksemme golfin oppimista.

Golf on vaikea peli, vaikka paikallaan olevan pallon lyöminen kuulostaakin helpolta. Auttaaksemme golfareita oppimaan pelin, tuomme parhaiden golfvalmentajien osaamisen ja kokemuksen kaikille golfista kiinnostuneille. Verkkokurssimme on suunniteltu tukemaan eri osa-aluiden oppimista ja tuotamme sisältöä, joka auttaa sinua nauttimaan golfista.

ARI SAVOLAINEN

Ari on PGA Playing Professional ja Bachelor of Arts (Finance). Arilla on vahva kilpaura golfissa maajoukkuepelaajana, College-pelaajana University of Floridassa ja ammattilaispelaajana Aasian Tourilla, Challenge Tourilla, Etelä-Amerikan Tourilla ja Euroopan Tourilla. Tällä hetkellä Ari valmentaa ja opettaa Tuusulan Golfklubilla sekä vastaa Liettuan maajoukkueen valmennuksesta.

HEINI HAAPALA

Heini on PGA Golf Professional, liikuntatieteiden maisteri ja ammattivalmentaja. Heini on opettanuyt golfia yli 20 vuotta ja toiminut mm. Suomen maajoukkueen valmetnajana 10 vuoden ajana. heini opettaa golfia Jeah Golfkouluissa Tuusulan Golfklubilla, Hirvihaaran Golfiss aja Green Golf Malmilla Helsingissä.

IIRO LAMPPU

Iiro on entinen maajoukkuegolfari, kauppatieteiden maisteri ja aktiivinen pelaaja. Tavoitteena on pelata golfia molemmilta puolilta yhtä hyvin ja hyödyntää kehityksessä valmentajiemme kursseja. Iirolla on moninainen kokemus golfalalta ja digitaalisesta liiketoiminnasta.

Golfin oppiminen alkaa verkosta - me mahdollistamme sen.

Illallisella vuonna 2010 syntyi ajatus viedä golfin oppiminen verkkoon ja kymmenen vuotta myöhemmin maailma muuttui. Olemme eläneet golfin parissa yhteensä yli 80 vuotta ja haluamme tuoda golfin oppimisen kaikkien ulottuville ajasta ja paikasta riipumatta.

Tutustu kursseihimme

Kehitä peliäsi meidän kanssa

Liity mukaan sisäpiiriimme ja nappaa ilmainen kurssisi.

Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.