MINIKURSSI: 

GOLFIN ERI LYÖNNIT PÄHKINÄNKUORESSA PUTISTA SVINGIIN

Haluatko kerrata golfin perusteet simppeleillä ohjeilla. Minikurssi sopii sinulle, kun haluat kerrata golflyöntien tärkeimmät asiat tai olet aloittamassa golfia. Minikurssin jälkeen on helppo siirtyä muiden kurssiemme pariin.

TUTUSTU MEIHIN TARKEMMIN
LIITYN JA LUNASTAN ILMAISEN KURSSINI

"Ilmainen kurssi golfin perusteista muutti ajatukseni golfin oppimisesta. Katsomalla kännykältä otteen, alkuasennon ja liikkeen perusteet pääsin eroon slaissistani tunnissa. Nämä hallitsemalla uskoni 80 lyönnin alittamisesta palautui."
Janne Kinnunen, tasoitus 17.2

"Ihanaa saada tutulta valmentajalta opetusta näin korona-aikana, kun ei ole uskaltanut tavata. Olin yllättynyt miten helppoa kurssia oli katsoa iPadillani ja tuntui, että oivalsin lyönnistä uusia asioita, joiden avulla svingaaminen ei satu  selkään ensi vuonna"
Anu Lamppu, tasoitus 32

OPETTAJASI 
KURSSILLA

Heini Haapala on PGA Golf Professional, liikuntatieteiden maisteri ja ammattivalmentaja. Heini on opettanut golfia yli 20 vuotta ja toiminut mm. Suomen maajoukkueen valmentajana 10 vuoden ajan. Heini opettaa golfia Jeah Golfkouluissa Tuusulan Golfklubilla, Hirvihaaran Golfissa ja Green Golf Malmilla Helsingissä.

Opi paikasta riippumatta

Voit oppia golfia kursseillamme ajasta ja paikasta riippumatta. Huippuvalmentajien opit ja kokemus on mukanasi, kun otat kännykän mukaan golfhallille ja kentälle.

Opi golf edullisemmin

Oppimalla ja kertaamalla perusteet verkkokursseilla, voit keskittyä henkilökohtaisilla tunneilla yksityiskohtiin. Samalla säästät satoja euroja verrattuna henkilökohtaiseen valmennukseen.

Oppimistasi tukeva järjestys

Kurssit on suunniteltua tukemaan sinua oppimaan oikein. Etenemällä suunnitellussa järjestyksessä varmistat tehokkaan oppimisen ja pääset nauttimaan golfista enemmän.

Gary Player

"The more I work and practice, the luckier I seem to get."

KEHITÄ PELIÄSI KANSSAMME

Liity mukaan sisäpiiriimme ja nappaa ensimmäinen kurssisi ilmaiseksi.

Emme koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Tasoitus- ja kierrosmäärätiedon avulla parannamme tulevia kursseja.

Tutustu muihin kursseihin tästä:

Muut kurssimme